Pellavapöytäliina

Jalon pellavaiset, kotimaisena käsityönä suunnitellut ja ommellut kodintekstiilit ja kattausmateriaalit tuovat kauneutta ja tunnelmaa elämään ja kattaukseen niin arjessa kuin juhlassa. Huippulaadukkaasta Masters of Linen -sertifioidusta, Euroopassa kasvatetusta ja Belgiassa kudotusta vastuullisesta pellavakankaasta artesaanityönä valmistamamme tuotteet ovat ajaton ja kestävä hankinta kotiin tai lahjaksi. Laadukkaalla pellavapöytäliinalla loihdit kattauksiin tunnelmaa, joka säilyy yhtä upeana vuosikausia!

 

Valitset värin laajasta, Masters of Linen -sertifioitujen vastuullisten ja laadukkaiden 100% pellavakankaiden valikoimasta. Värivalikoiman löydät täältä.

 

Emme halua valmistaa mitään ylimääräistä, joten pöytäliinat valmistetaan pääsääntöisesti tilauksesta käsityönä Hyvinkäällä juuri sinulle.

 

Liinan olisi hyvä ulottua kauttaaltaan 20-30 cm pöydän reunan yli, joten Jalon liinat sopivat leveydeltään parhaiten 80-100 cm syvyisiin pöytiin. Tilaa aina 40-60 cm pöytääsi pidempi liina.

Otamme mielellämme myös henkilökohtaiset toiveet ja mitat huomioon tuotteita valmistaessa, joten ota yhteyttä mikäli valikoimasta ei löydy juuri sinulle oikeaa kokoa. Valmistan mittatilaustyönä esimerkiksi lattiapituisia liinoja, joihin tilaan erikoisleveät pellavakankaat erikseen.

 

Saat aina tilauksesi yhteydessä ohjeet tuotteiden pesuun ja hoitoon. Oikeilla ohjeilla pellavan hoitaminen on helppoa, tuote säilyy hyvänä mahdollisimman pitkään ja säästät huomattavasti aikaa ja energiaa muun muassa silittämisessä. Pellavan ekologisuudesta, ominaisuuksista ja hoidosta voit lukea täällä.

 

Tilaustyönä valmistettavien tuotteiden toimitusaika on noin 2-3 viikkoa tilauksesta. Saat tarkemman arvion tilauksesi valmistumisesta tilausvahvistuksen yhteydessä.

129,00 189,00  (sis. alv 24%)