Pellavapöytäliina

Pellavapöytäliina on takuulla ajaton hankinta kotiin tai lahjaksi. Pellavaiset kodintekstiilit ja kattausmateriaalit tuovat kauneutta ja laadukkuuden tuntua elämään niin arjessa kuin juhlakattauksissakin.

 

Valitset tuotteesi värin laajasta, sertifioitujen ja laadukkaiden 100% pellavakankaiden valikoimasta. Värivalikoimamme löydät täältä.

 

Tuote valmistetaan tilauksesta käsityönä Hyvinkäällä juuri sinulle. Otamme mielellämme myös henkilökohtaiset toiveet ja mitat huomioon tuotteita valmistaessa, joten ota yhteyttä mikäli valikoimastamme ei löydy juuri sinulle oikeaa kokoa.

Saat meiltä aina tilauksesi yhteydessä ohjeet pellavatuotteiden pesuun ja hoitoon. Oikeilla ohjeilla pellavan hoitaminen on helppoa, tuote säilyy hyvänä mahdollisimman pitkään ja säästät huomattavasti aikaa ja energiaa muun muassa silittämisessä. Pellavan ekologisuudesta, ominaisuuksista ja hoidosta voit lukea täällä.

 

Tuotteidemme toimitusaika on noin 2-3 viikkoa tilauksesta. Saat tarkemman arvion tilauksesi valmistumisesta tilausvahvistuksen yhteydessä.

89,00 159,00  (sis. alv 24%)