Räätälöityjä luottovaatteita

Sinun mitoillesi

Toiveeni on toteuttaa sinun toiveesi kestävästä, kauniisti istuvasta ja vastuullisesta pukeutumisesta.

Mittataulukosta löytyvät koot XS (34) – XXL (54) ja osa malliston tuotteista valmistetaan istuvuuden varmistamiseksi aina mittojen mukaan. Mikäli et löydä sinulle sopivaa kokoa taulukosta, valmistan juuri sinulle räätälöidyn koon ilman lisäkustannuksia.

Näin luet taulukkoa

Oheisesta taulukosta löydät vartalon mitat, joihin perustuen Jalon mallisto on kaavoitettu, sekä suluista vaihteluvälin, jonka välillä vaate on varmasti käytettävissä. Kunkin vaatteen tuotesivulta löydät lisäksi vaatteen mitat, sekä tietoa siitä, mitkä mitat ovat kyseisen vaatteen kohdalla oleellisimmat, jotta vaate istuu halutulla tavalla.

Tärkeimmät mitat ovat RY, VY ja LY. Taulukon muut mitat on tarkoitettu tarkistusmitoiksi, joiden avulla voit varmistua että esimerkiksi housujen vyötärö (VY-haara-VY) ja puseron mahdolliset rintamuotolaskokset (Niska-RY) asettuvat oikeaan kohtaan tai että hiha on sopivan levyinen ja pituinen sinulle.

Mikäli haluat apua koon valintaan, mittaamiseen tai et löydä taulukosta sopivaa kokoa, jokaisesta vaatteesta on taulukkokokojen lisäksi tilattavissa mittatilauskoko. Tilauksen tehtyäsi valmistamme sinulle sopivan, tarvittaessa räätälöidyn koon. Mittatilauskokoa varten saat meiltä selkeät mittausohjeet, joiden avulla mittojen ottaminen sujuu vaivattomasti. Mittatilauskoko ei vaikuta tuotteen hintaan, ainoastaan vaatteiden pituuksien muokkaaminen vaikuttaa hintoihin.

Suuri osa vaatteista on sivuston kuvissa 180 cm pituisen mallin yllä, joten vaikka vaatteet on mitoitettu ensisijaisesti 162-174 cm henkilöille, ovat ne kuitenkin usein käytettävissä myös pidemmällä henkilöllä. Tässä tapauksessa esimerkiksi vaatteiden vyötärön tai laskosten paikat, hihan ja helman pituus eivät kuitenkaan välttämättä asetu juuri siihen kohtaan, mihin ne on suunniteltu. Suosittelen laittamaan tilauksen yhteyteen viestiä, mikäli olet taulukon pituushaarukan ulkopuolella ja etenkin, mikäli housuissa VY-haara-VY ja yläosissa niska-RY, niska-VY tai olka + hiha pituuksissa on selkeää eroavaisuutta taulukon mittoihin, niin voimme valmistaa juuri sinulle istuvan vaatteen.