Ajankohtaista juuri nyt

Tulevat tapahtumat

Ihanat ajattomat, kotimaiset rennon tyylikkäät housut valmistetaan Suomessa laadukkaista ja vastuullisista luonnonmateriaaleista

Jalo Living & Jalovilla

Ystävänpäivätapahtuma

Jalon myymälässä KE 14.2. klo 17-20!

Ystävät – lämpimästi tervetuloa Jalovillan Johannan & Jalo Living Jonnan yhdessä järjestämään ystävänpäivätapahtumaan keskiviikkona 14.2. KLO 17-20 Jalon myymälään! Tapahtumassa ideoidaan ja inspiroidutaan siitä, miten saada oma vaatekaappi pursuamaan ihania ideoita vaatteiden yhdistelyyn ja tuottamaan enemmän iloa, miten yhdistellä erilaisia vaatteita ja sävyjä keskenään. Illan aikana on mahdollisuus otattaa ja saada mukaansa oman vartalon mitat, joiden avulla vaatteiden tilaaminen, neulominen tai vaikka ompeleminen itselle on jatkossa huomattavasti helpompaa.

Myynnissä Jalovilla käsin värjättyjä kotimaisia villalankoja, sekä Jalo Living pellavavaatteita, asusteita ja kodintekstiilejä ja tarjolla kahvia ja pientä purtavaa.

Lämpimästi tervetuloa yksin tai yhdessä ystävän kanssa!

Osoite Rajalantie 194 Hyvinkää/Hausjärvi

Jalon kurssit

Valmista tuleva luottovaatteesi!

Oletko haaveillut valmistavasi itse lempivaatteitasi ? Tule toteuttamaan toiveesi Jalon kursseille!

Järjestän ompelukursseja, joissa pääset valmistamaan itse itsellesi ihanan pellavaisen luottovaatteen tai asusteen! Kursseilta saat mukaasi paitsi itse valmistamasi luottovaatteen, myös valtavasti ammattitason vinkkejä, uusia taitoja, rohkeutta ja inspiraatiota ompeluharrastukseesi jatkossa!

Koulutukset järjestetään Jalon työtiloissa tunnelmallisessa lähes 100-vuotiaan maalaistalon pihapiirissä Hyvinkään, Hausjärven ja Riihimäen rajalla

Lämpimästi tervetuloa

Jalon ateljeemyymälään!

avoinna sopimuksen mukaan

Kotimme pihapiirissä sijaitsevasta tunnelmallisesta ateljeemyymälästä löydät muun muassa kattavan valikoiman pellavaisia kodintekstiilejä, asusteita ja vaatteita, kotimaista luonnonkosmetiikkaa mm. Flow Cosmeticsilta ja Luonkosilta, sekä KN Collectionin Italiassa valmistettuja ihania hattuja! Paikan päällä voi tutustua tuotteisiin, sävy- ja materiaalivaihtoehtoihin, sekä teettää unelmiesi vaatteet, asusteet ja kodintekstiilit toiveidesi ja mittojesi mukaan! Myymälästä löytyy myös Pre-Loved & Sample -rekki, josta voi löytää Jalon uusia rakastavia koteja etsiviä aarteita asiakkaideni kaapeista, sekä uniikkeja mallikappaleita.

Palvelen mielelläni ajanvarauksella aina kun vain sinulle sopii ja haluat tulla käymään. Työskentelen myymälän alakerrassa sijaitsevassa ompelimossa arkisin pääsääntöisesti klo 8-16 ja avaan myymälän ovet sopimuksen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin aina kun vain olen töissä tai kotona. Laita viestiä info@jaloliving.fi tai soita Jonnalle 0408333485 sopiaksesi ajan.

Lämpimästi tervetuloa!

Osoite Rajalantie 194 Hyvinkää/Hausjärvi

Jalo Living lifestylemyymälästä Hyvinkäältä löydät upean valikoiman kotimaisia vaatteita, asusteita, kodintekstiilejä, luonnonkosmetiikkaa, sekä KN Collection hattuja!
Jalo Living lifestylemyymälästä Hyvinkäältä löydät upean valikoiman kotimaisia vaatteita, asusteita, kodintekstiilejä, luonnonkosmetiikkaa, sekä KN Collection hattuja!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AIKAA YSTÄVYYDELLE

Vietä ihana hetki ystävien kesken

Ajanvarauksella

Vietä ihana yksityinen hetki ystävien kesken ja tulkaa ateljeelle tutustumaan Jalon toimintaan ja mallistoon! Jutellaan kestävästä pukeutumisesta, Jonna kertoo teille Jalon toiminnasta ja pääsette rauhassa sovittelemaan malliston tuotteita. Voimme samalla myös suunnitella juuri sinulle valmistettavan mittatilausvaatteen, kodintekstiilin tai asusteen ja halutessanne voin ottaa teistä mitat ja/tai opastaa mittojen otossa. Järjestän hetkeenne myös ihanat tarjoilut sopimuksen mukaan.

Soita ja kysy lisää Jonnalta 0408333485 tai laita sähköpostia info@jaloliving.fi

Voit järjestää tapahtuman ystävillesi myös kotonasi tai jossain muussa ihanassa paikassa ja kutsua Jonnan sinne! Tapahtuman järjestäminen ei sido sinua tai ystäviäsi ostamaan mitään ja on itsessään maksutonta. Veloitan ainoastaan mahdollisista tarjoiluista toteutuneiden kustannusten mukaan ja ajokilometreistä yli 50km säteellä Hyvinkäältä.

Jalo Living lifestylemyymälästä Hyvinkäältä löydät upean valikoiman kotimaisia vaatteita, asusteita, kodintekstiilejä, luonnonkosmetiikkaa, sekä KN Collection hattuja!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Leveälahkeiset upeat Kaunokki housut valmistetaan Suomessa mittojen mukaan