Räätälöityä palvelua

Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä Hyvinkään laidalla Hausjärven Monnissa, lähes satavuotiaan maalaistalomme pihapiirissä sijaitsevassa ompelimossa.

Olet erittäin lämpimästi tervetullut käymään, suunnittelemaan ja tutustumaan tuotteisiin paikan päälle. Työskentelen ompelimossa pääsääntöisesti arkisin klo 9-16 ja ovet ovat avoinna aina muulloinkin sopimuksen mukaan, joten suosittelen soittamaan tai laittamaan viestiä ennen tuloasi Jonnalle numeroon 040 8333 485. Ilmoitan myymälän aukioloajoista ja tapahtumista erikseen tapahtumat -sivulla.

Meille ei valitettavasti pääse julkisilla, mutta ennakkoon sovitusti haen sinut mielelläni juna-asemalta Hyvinkäältä tai Riihimäeltä (molempiin noin 7 kilometrin matka)

Tuotteiden tilaaminen onnistuu myös ilman käyntiä meillä. Tarvitset vain mittanauhan, niin me autamme ja annamme ohjeet, joilla onnistut mittojen ottamisessa.

Kurkkaa tapahtumat omassa myymälässämme ja muualla ajankohtaista – osiosta tai kutsu Jonna esittelemään mallistoa vaikkapa naisteniltaan tai yrityksen tapahtumaan!

    JALO LIVING

    + 358 40 8333 485
    info@jaloliving.fi
     Rajalantie 194, 05800 Hyvinkää (Hausjärvi)

    SEURAA TARINAAMME SOMESSA