Värivalikoima

Jalon kankaat ovat 100% laadukasta ja sertifioitua eurooppalaista pellavaa. Valikoimassa on kankaita tällä hetkellä kahdelta eri tehtaalta:

Belgialainen pellava on Masters of Linen ja Belgian Linen sertifioitua, uusiutuvalla energialla ja hiilineutraalisti valmistettua huippulaadukasta pellavaa, joka valmistetaan yli 160 vuotta toimineessa perheyrityksessä. Kangas on viljelystä lähtien 100% eurooppalaista alkuperää ja sen koko tuotantoketju viljelijöistä kutomoon on jäljitettävissä olevaa, vastuullista eurooppalaista työtä. Se on läpäissyt erittäin tiukat laatu-, ympäristö- ja sosiaalisen vastuun kriteerit.

Samalta tehtaalta tulee myös ihanan pehmeä, lämmin ja kauniisti laskeutuva villa-pellavakangas. Kankaan koostumus on 70% pellavaa & 30% villaa. Kankaassa käytettävän pellavan alkuperä on Euroopassa, villan Australiassa.

Liettualainen pellava valmistetaan uusiutuvalla energialla ja sillä on kansainvälisen tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmän mukainen  Öko-tex-strandardi 100 sertifikaatti.

Belgialaisen ja liettualaisen kankaan välillä on 20 gramman ero kankaan painossa / neliömetri ja suosittelen housuihin näistä paksumpaa ja tiiviimpää kangasta. Housujen värivaihtoehdot 100% pellavasta ovat musta, pellava, luonnonvalkoinen, maantie, tummansininen, sininen, ruosteenpunainen, metsä, oliivi laventeli & luumu.

Huom! Musta pellava on tilapäisesti loppu ja tuotannossa maaliskuussa – ennakkotilaukset valmistetaan saapumisjärjestyksessä kankaan saavuttua huhtikuussa.

Alla olevasta kuvagalleriasta näet sävyjä valmiissa tuotteissa. Värit saattavat näyttää hieman erilaisilta eri laitteilla katsottuna ja eri valossa. Autan mielelläni sopivan sävyn valinnassa ja voin tarvittaessa lähettää mallitilkkuja kankaista postitse.

SEURAA TARINAAMME SOMESSA

@jaloliving #jaloliving