Värivalikoima

Jalon kankaat ovat 100% laadukasta ja sertifioitua eurooppalaista pellavaa. Kankaamme tulevat kahdelta eri tehtaalta:

Belgialainen pellavamme on Masters of Linen ja Belgian Linen sertifioitua, uusiutuvalla energialla ja hiilineutraalisti valmistettua huippulaadukasta pellavaa, joka valmistetaan yli 160 vuotta toimineessa perheyrityksessä. Kangas on viljelystä lähtien 100% eurooppalaista alkuperää ja sen koko tuotantoketju viljelijöistä kutomoihin on jäljitettävissä olevaa eettistä ja vastuullista eurooppalaista työtä. Se on läpäissyt erittäin tiukat laatu-, ympäristö- ja sosiaalisen vastuun kriteerit.

Liettualainen pellavamme valmistetaan uusiutuvalla energialla ja sillä on kansainvälisen tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmän mukainen  Öko-tex-strandardi 100 sertifikaatti.

UUTUUS: Nyt tuotteita tilattavissa myös ihanan pehmeästä, lämpimästä ja kauniisti laskeutuvasta villa-pellavakankaasta! Kankaan koostumus on 70% pellavaa & 30% villaa. Kangas tulee Belgiasta ja sillä on Masters of Linen, sekä Belgian Linen -sertifikaatit. Kankaassa käytettävän pellavan alkuperä on Euroopassa, villan Australiassa. Kangas on valmistettu uusiutuvalla energialla, hiilineutraalisti ja tarkkojen vastuullisuuskriteerien mukaisesti.

HUOM! Belgialaisen ja liettualaisen kankaan välillä on 25 gramman ero kankaan painossa / neliömetri ja suosittelen ilmojen viiletessä housuihin vain tuota paksumpaa ja tiiviimpää kangasta. Tästä johtuen housujen värivalikoima on: musta, pellava, ruutu, muste, metsä, oliivi & luumu

Valikoima vaihtelee. Autamme mielellämme sopivan sävyn valinnassa. Voimme tarvittaessa myös lähettää mallitilkkuja kankaista postitse.

Yksityiskohdat

Keräilen vintage nappeja ja pitsejä. Keräilykokoelmani aarteet ovat käytettävissä uniikkeihin tilaustöihin.
Voit myös toimittaa minulle omat keräilyaarteesi tai perintökalleutesi käytettäväksi tuleviin luottovaatteisiisi.

Käytän myös mielelläni erilaisia koristelutekniikoita tilaustöissä. Kuvien mittatilauskorsetti on koristeltu kirjomalla vanua kangaskerrosten väliin. 

Hinnoittelu on tapauskohtaista riippuen käytettävistä materiaaleista ja työmäärästä, kysy lisätietoja!

SEURAA TARINAAMME SOMESSA

@jaloliving #jaloliving