Värivaihtoehdot

Jalon kankaat ovat 100% eurooppalaista pellavaa. Kankaamme ovat kivipestyjä, paksuja ja tiiviisti kudottuja, laadukkaita kankaita. Ne tulevat pääosin Liettuasta tehtaalta, jossa ne valmistetaan uusiutuvalla energialla.

Kankaillamme on kansainvälisen tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmän mukainen  Öko-tex-strandardi 100 sertifikaatti. Pesemme kaikki kankaat ennen ompelua, joten sinun ei tarvitse huolehtia esimerkiksi uuden luottovaatteesi kutistumisesta ensimmäisessä pesussa.

Valikoima vaihtelee. Kerron mielelläni lisätietoja ja autan sopivan värin valinnassa. Voin tarvittaessa myös lähettää mallitilkkuja kankaista postitse, jotta voit varmistua sävyvalinnastasi.

Vaatteiden viimeistely

Otan myös vakiomitoitetuissa mallistoni tuotteissa mielelläni huomioon henkilökohtaiset mittasi tai muut toivomuksesi esimerkiksi pituuksien suhteen. 

Lahkeen ja helman pituusmuutokset +/- 5 cm eivät vaikuta hintaan. Muiden muutosten mahdollisista vaikutuksista hintaan kerron etukäteen vaatettasi suunniteltaessa.

Mainitsethan toiveistasi tilauksesi yhteydessä.

Yksityiskohdat

Keräilen vintage nappeja ja pitsejä. Keräilykokoelmani aarteet ovat käytettävissä uniikkeihin tilaustöihin.
Voit myös toimittaa minulle omat keräilyaarteesi tai perintökalleutesi käytettäväksi tuleviin luottovaatteisiisi.

Käytän myös mielelläni erilaisia koristelutekniikoita tilaustöissä. Kuvien mittatilauskorsetti on koristeltu kirjomalla vanua kangaskerrosten väliin. 

Hinnoittelu on tapauskohtaista riippuen käytettävistä materiaaleista ja työmäärästä, kysy lisätietoja!

SEURAA TARINAAMME SOMESSA

@jaloliving #jaloliving