Ale!

Pellavapussilakanasetti

Mikä olisi ihanampaa kuin kietoutua yöksi kauniiseen, pehmeään ja laadukkaaseen pellavaan.

Jalon pellavapussilakanat ja -tyynyliinat ovat ajaton, ympäristöystävällinen ja vastuullinen valinta, joissa nukkua levollisena ja hyvällä omallatunnolla vuodesta toiseen.

Pussilakanoissa ja tyynyliinoissa käyttämämme pellava on Masters of Linen sertifioitua Belgialaista huippulaatuista pellavaa, joka on kuidusta lähtien 100% eurooppalaista alkuperää. Kankaissamme täyttyy erittäin korkeat sosiaalisen ja ympäristövastuun kriteerit, kangas on valmistettu hiilineutraalisti ja uusiutuvalla energialla, sekä sen koko tuotantoketju viljelijästä valmiiksi kankaaksi on jäljitettävissä. Tuotteet ommellaan pienessä ompelimossamme käsityönä Hyvinkäällä.

 

Saat meiltä aina tilauksesi yhteydessä ohjeet pellavatuotteiden pesuun ja hoitoon. Oikeilla ohjeilla pellavan hoitaminen on helppoa, tuote säilyy hyvänä mahdollisimman pitkään ja säästät huomattavasti aikaa ja energiaa muun muassa silittämisessä. Pellavan ekologisuudesta, ominaisuuksista ja hoidosta voit lukea täällä.

HUOM! Limited Edition – nyt saatavissa rajallinen määrä pussilakanasettejä sävyissä USVA ja SADE! Kuvia ko. sävyistä löydät täältä Jalon sävyvalikoima

Vuodetekstiilejä löytyy pääsääntöisesti valmiina varastosta ja niiden toimitusaika on 5-7 arkipäivää tilauksesta. Saat tarkemman tiedon tilauksesi valmistumisesta tilausvahvistuksen yhteydessä.

Setissä on yksi tyynyliina 50×60 cm ja yksi pussilakana 150×210 cm.

170,10 189,00  (sis. alv 24%)