Kaunokki housut

Kaunokki housut ovat upeat todella leveälahkeiset pellavahousut, joissa näytät upealta niin arjessa kuin juhlassa. Housuissa on taskut sivusaumassa ja takana vetoketjukiinnitys.

Valitset vaatteesi värin laajasta, sertifioitujen ja laadukkaiden 100% pellavakankaiden valikoimasta. Värivalikoimamme löydät täältä.

 

Kaunokit valmistetaan mittojesi ja toiveidesi mukaan käsityönä Hyvinkäällä juuri sinulle. Näin saat juuri sinulle istuvat luottohousut.

 

Saat meiltä aina tilauksesi yhteydessä ohjeet pellavatuotteiden pesuun ja hoitoon. Oikeilla ohjeilla pellavan hoitaminen on helppoa, tuote säilyy hyvänä mahdollisimman pitkään ja säästät huomattavasti aikaa ja energiaa muun muassa silittämisessä. Pellavan ekologisuudesta, ominaisuuksista ja hoidosta voit lukea täällä.

 

Tuotteidemme toimitusaika on noin 2-3 viikkoa tilauksesta. Saat tarkemman arvion tilauksesi valmistumisesta tilausvahvistuksen yhteydessä.

219,00  (sis. alv 24%)

Poista

Lisätiedot

Kuvaus

Jotta Kaunokit istuisivat oikealla tavalla juuri sinulle, valmistamme ne mittojesi mukaan. Tilauksen tehtyäsi otamme sinuun yhteyttä mittojen ottoa varten. Pystyt ottamaan tarvittavat mitat itse, mikäli omistat mittanauhan.

Kuvien housujen pituus on 110 cm. Mallit ovat 180 cm ja 171 cm pitkiä.