Kaunokki housut

Kaunokki housut ovat näyttävät leveälahkeiset pellavahousut, joissa loistat niin arjessa kuin juhlassa. Kaunokkien korkea ja kauniisti istuva vyötärölinja on todella imarteleva ja kun housut valmistetaan mittojesi mukaan, ne tuovat juuri sinun parhaat puolesi kauniisti esille. Housuissa on taskut sivusaumassa ja takana vetoketjukiinnitys. Voit teettää Kaunokit joko hieman vajaamittaisilla tai täyspitkillä lahkeilla.

Housuihin on saatavana säätötampit vyötärölle. Niiden avulla vyötärönympärystä pystyy säätämään 0-4cm ja lisäämään käyttömukavuutta.

Valitset vaatteesi värin laajasta, Masters of Linen -sertifioitujen vastuullisten ja laadukkaiden 100% pellavakankaiden valikoimasta. Värivalikoiman ja lisätietoa kankaista löydät täältä.

 

Kaunokit valmistetaan mittojesi ja toiveidesi mukaan käsityönä Hyvinkäällä juuri sinulle. Näin saat juuri sinulle istuvat ihanat luottohousut. Saat tilausvahvistuksen yhteydessä ohjeet mittojenottoon kotona ja onnistut siinä varmasti, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta itsesi mittaamisesta. Tarvitset vain mittanauhan. Voit myös varata ajan ja tulla otattamaan mitat luokseni Hyvinkäälle tai Helsinkiin.

 

Saat aina tilauksesi yhteydessä ohjeet tuotteiden pesuun ja hoitoon. Oikeilla ohjeilla pellavan hoitaminen on helppoa, tuote säilyy hyvänä mahdollisimman pitkään ja säästät huomattavasti aikaa ja energiaa muun muassa silittämisessä. Pellavan ekologisuudesta, ominaisuuksista ja hoidosta voit lukea täällä.

 

Tilaustyönä valmistettavien tuotteiden toimitusaika on noin 2-3 viikkoa tilauksesta. Saat tarkemman arvion tilauksesi valmistumisesta tilausvahvistuksen yhteydessä.

219,00 229,00  (sis. alv 24%)

 

Jotta Kaunokit istuisivat oikealla tavalla juuri sinulle, valmistan ne mittojesi mukaan. Tilauksen tehtyäsi saat tarkat ohjeet mittojen ottoa varten. Pystyt ottamaan tarvittavat mitat itse, mikäli omistat mittanauhan.

Pituusvaihtoehtoina on vajaamittainen (90cm) tai täyspitkä lahje (n. 100-115cm) – toki Kaunokeista voi halutessaan muokata vaikka upeat shortsit, joten laita viestiä jos toiveissasi on jokin muu pituus.

Mallien housujen pituus on 110 cm. Mallit ovat 180 cm ja 171 cm pitkiä.