Hiusdonitsit

Ihanat pellavaiset hiusdonitsit valmistetaan Jalo Living pellavavaatteiden valmistuksessa syntyneestä leikkuujätteestä kotimaisena käsityönä Hyvinkäällä. Pellavadonitsissa on juuri sopivasti karheutta, joten se pysyy napakasti paikallaan, mutta on kuitenkin hellävarainen hiuksille. Luonnostaan antistaattisena materiaalina pellava ei sähköistä hiuksia.

Donitsin ympärysmitta venyttämättä on noin 15 cm ja niiden muhkeus voi aavistuksen vaihdella jämäpalojen koon mukaan. Valmistamme donitseja myös toiveiden mukaan, joten laita viestiä jos etsit juuri tietynkokoista.

 

Valitset tuotteesi värin laajasta, sertifioitujen ja laadukkaiden 100% pellavakankaiden valikoimasta. Värivalikoimamme löydät täältä.

 

Saat meiltä aina tilauksesi yhteydessä ohjeet pellavatuotteiden pesuun ja hoitoon. Oikeilla ohjeilla pellavan hoitaminen on helppoa, tuote säilyy hyvänä mahdollisimman pitkään ja säästät huomattavasti aikaa ja energiaa muun muassa silittämisessä. Pellavan ekologisuudesta, ominaisuuksista ja hoidosta voit lukea täällä.

 

Hiusdonitseja löytyy pääsääntöisesti valmiina varastosta ja niiden toimitusaika on 5-7 arkipäivää tilauksesta. Saat tarkemman tiedon tilauksesi valmistumisesta tilausvahvistuksen yhteydessä.

9,00 15,00  (sis. alv 24%)