Pellavalautasliinat 2 kpl

Jalon pellavaiset, kotimaisena käsityönä suunnitellut ja ommellut kodintekstiilit ja kattausmateriaalit tuovat kauneutta ja tunnelmaa elämään ja kattaukseen niin arjessa kuin juhlassa. Huippulaadukkaasta Masters of Linen -sertifioidusta, Euroopassa kasvatetusta ja Belgiassa kudotusta vastuullisesta pellavakankaasta artesaanityönä valmistamamme tuotteet ovat ajaton ja kestävä hankinta kotiin tai lahjaksi.

Pellavaiset monikäyttöiset lautasliinat tuovat kauneutta, kestävyyttä ja laadukkuutta niin arkeen kuin juhlakattauksiinkin. Pellava on materiaalina ajaton ja ekologinen valinta kodintekstiileihin. Paketissa on 2 kpl moneen käyttötarkoitukseen soveltuvaa pellavaliinaa.

Liinan koko on 35 x 35 cm

 

Valitset värin laajasta, Masters of Linen -sertifioitujen vastuullisten ja laadukkaiden 100% pellavakankaiden valikoimasta. Värivalikoiman löydät täältä.

 

Tuote valmistetaan tilauksesta käsityönä Hyvinkäällä juuri sinulle.

Saat aina tilauksesi yhteydessä ohjeet tuotteiden pesuun ja hoitoon. Oikeilla ohjeilla pellavan hoitaminen on helppoa, tuote säilyy hyvänä mahdollisimman pitkään ja säästät huomattavasti aikaa ja energiaa muun muassa silittämisessä. Pellavan ekologisuudesta, ominaisuuksista ja hoidosta voit lukea täällä.

 

Tilaustyönä valmistettavien tuotteiden toimitusaika on noin 2-3 viikkoa tilauksesta. Saat tarkemman arvion tilauksesi valmistumisesta tilausvahvistuksen yhteydessä.

32,00  (sis. alv 24%)