Daalia hame

Daalia on todella kaunis ja ajaton luottohame, joka pukee sinut tyylikkäästi niin arkeen kuin juhlaan. Hameessa on vetoketjukiinnitys takana. Valitset itse, haluatko mekkoosi taskut vai et ja hame on tilattavissa kahdessa eri pituudessa, midipituisena ja pitkänä.

”Kiitos, hame on aivan ihana!” – Asiakaspalaute

”Olen saanut niin paljon kehuja Kielo puserostani ja Daalia hameestani. Olen niin tyytyväinen!” – Asiakaspalaute

 

Valitset vaatteesi värin laajasta, Masters of Linen -sertifioitujen vastuullisten ja laadukkaiden 100% pellavakankaiden valikoimasta. Daalia on tilattavissa myös ihanasta villa-pellavakankaasta. Värivalikoiman löydät täältä.

 

Tuote valmistetaan tilauksesta kotimaisena käsityönä Hyvinkäällä juuri sinulle.

Daalia hame valmistetaan mittojesi mukaan käsityönä Hyvinkäällä juuri sinulle. Näin saat juuri sinulle täydellisesti istuvan luottohameen. Saat tilausvahvistuksen yhteydessä ohjeet mittojenottoon kotona ja onnistut siinä varmasti, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta itsesi mittaamisesta. Tarvitset vain mittanauhan. Voit myös varata ajan ja tulla otattamaan mitat luokseni Hyvinkäälle tai Helsinkiin.

 

Saat aina tilauksesi yhteydessä ohjeet tuotteiden pesuun ja hoitoon. Oikeilla ohjeilla pellavan hoitaminen on helppoa, tuote säilyy hyvänä mahdollisimman pitkään ja säästät huomattavasti aikaa ja energiaa muun muassa silittämisessä. Pellavan ekologisuudesta, ominaisuuksista ja hoidosta voit lukea täällä.

 

Tilaustyönä valmistettavien tuotteiden toimitusaika on noin 2-3 viikkoa tilauksesta. Saat tarkemman arvion tilauksesi valmistumisesta tilausvahvistuksen yhteydessä.

199,00 265,00  (sis. alv 24%)

 

Jotta Daalia istuisi täydellisesti juuri sinulle, valmistan sen mittojesi mukaan. Tilauksen tehtyäsi saat tarkat ja selkeät ohjeet mittojen ottoa varten. Pystyt ottamaan tarvittavat mitat helposti itse, mikäli omistat mittanauhan.

Tuotteen pituus : midipituus 90 cm / täyspitkä n. 100-115 cm (valmistan pitkän hameen juuri asiakkaalle sopivan pituisena)

Mallit ovat 180 cm, 173 cm ja 171 cm pitkiä ja heillä on Daaliat 90 cm ja 110 cm pituisina