Helokki herrainhousut

Helokki housut ovat ajattoman tyylikkäät ja rennot pellavaiset herrainhousut. Helokit sopii moneen menoon yhdistelemällä erilaisten yläosien ja kenkien kanssa. Housuissa on sivutaskut ja silitetyt prässit edessä, vyölenkit, sekä halutessasi säätötampit vyötärökaitaleessa lisäämässä käyttömukavuutta.
UUTTA – housut on tilattavissa nyt myös vahvasta ja jämäkästä eurooppalaisesta hamppukankaasta, jota on saatavilla kolmessa sävyssä!

Valitset housujesi värin laajasta, Masters of Linen -sertifioitujen vastuullisten ja laadukkaiden 100% pellava- ja villa-pellavakankaiden tai hamppudenimin valikoimasta!  Värivalikoiman ja lisätietoja kankaista löydät täältä.

 

Helokit valmistetaan mittojesi ja toiveidesi mukaan käsityönä Hyvinkäällä juuri sinulle. Näin saat juuri sinulle istuvat luottohousut. Saat tilausvahvistuksen yhteydessä ohjeet mittojenottoon kotona ja onnistut siinä varmasti, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta itsesi mittaamisesta. Tarvitset vain mittanauhan. Vaihtoehtoisesti voit varata ajan ja tulla otattamaan mitat luonani Hyvinkäällä.

 

Saat aina tilauksesi yhteydessä ohjeet tuotteiden pesuun ja hoitoon. Oikeilla ohjeilla pellavan hoitaminen on helppoa, tuote säilyy hyvänä mahdollisimman pitkään ja säästät huomattavasti aikaa ja energiaa muun muassa silittämisessä. Pellavan ekologisuudesta, ominaisuuksista ja hoidosta voit lukea täällä.

 

Tilaustyönä valmistettavien tuotteiden toimitusaika on noin 2-3 viikkoa tilauksesta. Saat tarkemman arvion tilauksesi valmistumisesta tilausvahvistuksen yhteydessä.

Tuotteen hintaan vaikuttaa haluttu materiaali. Helokki housujen hinta on 229 € pellavakankaasta, 250 € hampusta ja 265 € villa-pellavakankaasta.

229,00 265,00  (sis. alv 24%)

 

Jotta Helokit istuisivat oikealla tavalla juuri sinulle, valmistamme ne mittojesi mukaan. Tilauksen tehtyäsi saat tarkat ja selkeät ohjeet mittojen ottoa varten. Pystyt ottamaan tarvittavat mitat itse, mikäli omistat mittanauhan.

Kuvien housujen pituus on 104 cm. Mallit ovat 180 cm, 171 cm ja 168 cm pitkiä.