Helokki herrainhousut

Helokki housut ovat pellavaiset herrainhousut. Ne pukevat sinut tyylikkäästi joka päivä niin töihin kuin vapaa-aikaan yhdistelemällä erilaisten yläosien ja kenkien kanssa. Housuissa on taskut ja silitetyt prässit edessä. Mikäli etsit yksinkertaisen tyylikkäitä suoria housuja, voit pyytää valmistamaan Helokit myös ilman edessä olevia laskoksia ja prässejä.

Valitset vaatteesi värin laajasta, sertifioitujen ja laadukkaiden 100% pellavakankaiden valikoimasta. Värivalikoimamme löydät täältä.

 

Helokit valmistetaan mittojesi ja toiveidesi mukaan käsityönä Hyvinkäällä juuri sinulle. Näin saat juuri sinulle istuvat luottohousut.

 

Saat meiltä aina tilauksesi yhteydessä ohjeet pellavatuotteiden pesuun ja hoitoon. Oikeilla ohjeilla pellavan hoitaminen on helppoa, tuote säilyy hyvänä mahdollisimman pitkään ja säästät huomattavasti aikaa ja energiaa muun muassa silittämisessä. Pellavan ekologisuudesta, ominaisuuksista ja hoidosta voit lukea täällä.

 

Tuotteidemme toimitusaika on noin 2-3 viikkoa tilauksesta. Saat tarkemman arvion tilauksesi valmistumisesta tilausvahvistuksen yhteydessä.

199,00  (sis. alv 24%)

Poista

Lisätiedot

Kuvaus

Jotta Helokit istuisivat oikealla tavalla juuri sinulle, valmistamme ne mittojesi mukaan. Tilauksen tehtyäsi otamme sinuun yhteyttä mittojen ottoa varten. Pystyt ottamaan tarvittavat mitat itse, mikäli omistat mittanauhan.

Kuvien housujen pituus on 104 cm. Mallit ovat 180 cm, 171 cm ja 168 cm pitkiä.