Illakko takki

Kauniisti viimeistelty rennon tyylikäs ja monikäyttöinen pellavatakki / -jakku valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaan kauluksilla tai ilman. Täytevaihtoehtoina on 100% puuvilla- tai villavanu tai vanun voi jättää kokonaan pois, jolloin lopputulos on kevyt jakku.  Kiinnitysmekanismiksi voidaan laittaa esimerkiksi solmittavat nauhat tai napit.

Valitset vaatteesi värin laajasta, sertifioitujen ja laadukkaiden 100% pellavakankaiden valikoimasta. Värivalikoimamme löydät täältä.

 

Illakko valmistetaan tilauksesta mittojesi ja toiveidesi mukaan käsityönä Hyvinkäällä juuri sinulle.

Tilauksen tehtyäsi otamme sinuun yhteyttä mittojesi ja toiveidesi selvittämiseksi. Näin saat luottotakin, joka varmasti istuu juuri sinulle ja vastaa tarpeitasi ja toiveitasi.

 

Saat meiltä aina tilauksesi yhteydessä ohjeet pellavatuotteiden pesuun ja hoitoon. Oikeilla ohjeilla pellavan hoitaminen on helppoa, tuote säilyy hyvänä mahdollisimman pitkään ja säästät huomattavasti aikaa ja energiaa muun muassa silittämisessä. Pellavan ekologisuudesta, ominaisuuksista ja hoidosta voit lukea täällä.

 

Tuotteidemme toimitusaika on noin 2-3 viikkoa tilauksesta. Saat tarkemman arvion tilauksesi valmistumisesta tilausvahvistuksen yhteydessä.

269,00 339,00  (sis. alv 24%)

 

Jotta Illakko istuu oikealla tavalla juuri sinulle, valmistamme sen mittojesi mukaan. Tilauksen tehtyäsi saat meiltä tarkat ja selkeät ohjeet mittojen ottoa varten. Pystyt ottamaan tarvittavat mitat itse, mikäli omistat mittanauhan.