Illakko takki

Kauniisti viimeistelty klassisen tyylikäs ja monikäyttöinen pellavatakki / -jakku valmistetaan toiveidesi mukaan kauluksilla tai ilman. Illakko on täydellinen kesätakki ja ihanan lämmittävä välikerros syksystä kevääseen kuoritakin tai talvitakin alla. Se on ihana vaihtoehto niin villatakille kuin jakullekin ja sopii erittäin monenlaiseen menoon ja monenlaisten asujen kanssa!

Täytevaihtoehtoina on 100% puuvilla- tai villavanu. Villavanulla täytettynä takista tulee ihanan lämmin ja pehmeä kun taas puuvillavanu on hieman jämäkämpi. Kuvien takeista laventelinsävyisessä ja tummansinisessä on täytteenä puuvillavanu, vihreissä villa. Kiinnitysmekanismiksi voidaan laittaa yksi nappi ylös, napit koko matkalle tai jättää napit kokonaan pois. Jos valitset takkiin kaulukset, suosittelen ottamaan myös napin/napit.

UUTTA – Illakon voi nyt tilata kaksivärisenä – vuorin ja päälikankaan sävy valittavissa erikseen!

 

Valitset vaatteesi värin laajasta, Masters of Linen -sertifioitujen vastuullisten ja laadukkaiden 100% pellavakankaiden valikoimasta. Värivalikoiman löydät täältä.

 

Illakko valmistetaan tilauksesta mittojesi ja toiveidesi mukaan käsityönä Hyvinkäällä juuri sinulle. Saat tilausvahvistuksen yhteydessä ohjeet mittojenottoon kotona ja onnistut siinä varmasti, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta itsesi mittaamisesta. Tarvitset vain mittanauhan. Vaihtoehtoisesti voit varata ajan ja tulla otattamaan mitat luonani Hyvinkäällä.

 

Saat aina tilauksesi yhteydessä ohjeet tuotteiden pesuun ja hoitoon. Oikeilla ohjeilla pellavan hoitaminen on helppoa, tuote säilyy hyvänä mahdollisimman pitkään ja säästät huomattavasti aikaa ja energiaa muun muassa silittämisessä. Pellavan ekologisuudesta, ominaisuuksista ja hoidosta voit lukea täällä.

 

Tilaustyönä valmistettavien tuotteiden toimitusaika on noin 2-3 viikkoa tilauksesta. Saat tarkemman arvion tilauksesi valmistumisesta tilausvahvistuksen yhteydessä.

329,00 359,00  (sis. alv 24%)

 

Jotta Illakko istuu oikealla tavalla juuri sinulle, valmistan sen mittojesi mukaan. Tilauksen tehtyäsi saat tarkat ja selkeät ohjeet mittojen ottoa varten. Pystyt ottamaan tarvittavat mitat itse, mikäli omistat mittanauhan.

Takin pituus on 55 cm (olka-helma). Voit lisätä takkiin pituutta lisäämällä ostoskoriin lisäpituutta täällä.