Vohvelipellavapyyhkeet

Kauniit vohvelipellavapyyhkeet tuovat kauneutta ja laadukkuuden tuntua elämään ja kylpyhetkiin. Vohvelisidoksinen pellava imee kosteutta hieman tehokkaammin kuin sileä pellavakangas ja kuivuu todella nopeasti, joten se on erinomainen valinta pyyhkeisiin. Kaunis ja laadukas pellavapyyhe on ajaton hankinta kotiin tai lahjaksi. 

Vohvelipyyhkeitä valmistetaan kahdessa koossa

Käsipyyhe 50×70 cm

Kylpypyyhe 70×150 cm

Tuotteet valmistetaan tilausten perusteella kotimaisena käsityönä. Voit teettää pyyhkeet myös mittatilaustyönä haluamasi kokoisina ja muotoisina.

Vohvelipellavakankaamme on 100% pellavaa. Kangas on valmistettu Euroopassa ja sillä on Öko-Tex sertifikaatti. Vohvelipellavaa on saatavana ainoastaan tummanharmaana.

Käsipyyhe 26 €
Kylpypyyhe 55€

Tuotteet valmistetaan tilauksesta.
Toimitusaika noin 2 viikkoa tilauksesta.

Pellavatuotteet kannattaa pestä hellävaraisesti väljässä vedessä hienopesuohjelmalla ja lingota vain kevyesti. Näin pestynä vaate pysyy siistimpänä ja siliää helpommin. Riittävä pesulämpötila on 40 astetta.

Hellävarainen pesu säästää kangasta ja tekee tuotteesta pidempi-ikäisen. Kova pyöriminen pesukoneessa sen sijaan aiheuttaa vaatteeseen ryppyisyyttä ja irrottaa kankaasta kuituja, jolloin kangas turhaan ohenee ja kuluu.

Tuote kannattaa rypistymisen ehkäisemiseksi ottaa heti pesuohjelman päätyttyä koneesta, ravistaa ja oikoa, sekä ripustaa kuivumaan.

Jos tuote mielestäsi kaipaa silitystä, niin helpoimmalla pääset, kun silität sen ollessa vielä hieman kostea. Silitä oikealta puolelta jos haluat lisätä kankaaseen kiiltoa ja nurjalta, jos pidät mieluummin mattaisesta pinnasta.

Pellava kuivuu nopeasti!

JALO LIVING KODINTEKSTIILIEN PESUOHJE :

Hienopesu 40 asteessa (kodintekstiilit voi tarvittaessa pestä myös 60’C)
Käytä mietoja pesuaineita. Huuhteluaineeksi suosittelemme vain pyykkietikkaa
Kevyt linkous
Älä käytä kuivausrumpua
Ravista ja oio tuote heti pesun jälkeen suoraksi
Kuivaus tasolla tai pyykkinarulla
Kahden pisteen höyrysilitys

HALUATKO KOTIIN TAI ANTAA LAHJAKSI KAUNIIT PELLAVAPYYHKEET?

Tilaa alla olevalla tilauslomakkeella,

laita sähköpostia info@jaloliving.fi

tai soita Jonnalle 0408333485!

TILAA TÄSTÄ!

TILAUSLOMAKE