Pellavasolmio

Ajattomana ja laadukkaana luonnonmateriaalina pellava sopii mainiosti myös solmion materiaaliksi. Tyylikkäät Jalon pellavasolmiot valmistetaan tilausten perusteella kotimaisena käsityönä Hyvinkäällä. Valitset solmiosi värin laajasta eurooppalaisten pellavakankaidemme valikoimasta.

Materiaali on 100% eurooppalaista kivipestyä pellavaa, jolla on Ökö-tex 100 -sertifikaatti. 

Hieno-/ käsinpesu 40 asteessa.

49 €

Tutustu värivaihtoehtoihin tästä.

Pellavavaatteet kannattaa pestä hellävaraisesti väljässä vedessä hienopesuohjelmalla ja lingota vain kevyesti. Näin pestynä vaate pysyy siistimpänä ja siliää helpommin. Riittävä pesulämpötila on 40 astetta.

Hellävarainen pesu säästää kangasta ja tekee vaatteesta pidempi-ikäisen. Kova pyöriminen pesukoneessa sen sijaan aiheuttaa vaatteeseen ryppyisyyttä ja irrottaa kankaasta kuituja, jolloin kangas turhaan ohenee ja kuluu.

Vaate kannattaa rypistymisen ehkäisemiseksi ottaa heti pesuohjelman päätyttyä koneesta, ravistaa ja oikoa, sekä ripustaa tasolle tai henkariin kuivumaan.

Jos vaate mielestäsi kaipaa silitystä, niin helpoimmalla pääset, kun silität sen ollessa vielä hieman kostea. Silitä oikealta puolelta jos haluat lisätä kankaaseen kiiltoa ja nurjalta, jos pidät mieluummin mattaisesta pinnasta.

Pellava kuivuu nopeasti!

Pellavavaatteita ei myöskään kannata pestä niin sanotusti varmuuden vuoksi, vaan vasta kun huomaat vaatteen olevan oikeasti likainen. Monesti käytön jälkeen riittää pelkkä tuuletus ja höyrytys. Yksittäiset tahrat voi kätevästi poistaa esimerkiksi sappisaippualla, eikä koko vaatetta tarvitse aina välttämättä pestä.

Vaatteen voi myös vaikkapa ripustaa henkarissa kylpyhuoneeseen suihkun ajaksi, jolloin suihkusta haihtuva kosteus tekee kevyen höyrytyksen puolestasi.

JALO LIVING ASUSTEIDEN PESUOHJE :

Hienopesu pesupussissa tai käsinpesu 40 asteessa
Käytä mietoja pesuaineita. Huuhteluaineeksi suosittelemme vain pyykkietikkaa
Kevyt linkous
Älä käytä kuivausrumpua
Oio tuote heti pesun jälkeen suoraksi
Kuivaus tasolla
Kahden pisteen kevyt höyrysilitys. Huomioi, että solmion taitoksia ei kuulu silittää tiukaksi
Säilytys kuivassa ja hämärässä paikassa tasolla tai ripustettuna

TILAUS JA TOIMITUSEHDOT

TILAUSLOMAKE