RUSETIT

Tyylikkäät pellavarusetit valmistetaan tilausten perusteella Jalo Living vaatteiden valmistuksessa syntyneestä leikkuujätteestä kotimaisena käsityönä Hyvinkäällä. Miesten rusetissa on kaksi rusettia päällekkäin, lasten ruseteissa yksi.

Rusetteja on saatavilla kolmessa eri koossa:

S = noin 0-3-vuotiaille (leveys 8 cm)
M = noin 3-14-vuotiaille (leveys 11 cm)
L = miehille (leveys 14 cm)

Kaulanauhat valmistetaan samasta kankaasta kuin rusetti. S-kokoisessa rusetissa kiinnitys tarralla, M ja L kokoisissa ruseteissa on tyylikkäät ja helppokäyttöiset metalliset säätö- ja kiinnitysosat.

Pienempiin rusetteihin on mahdollista muuttaa kiinnitysmekanismiksi myös metallinen hiussolki tai rintaneula. Voit ilmoittaa toiveistasi lisätietoja -kohdassa. Kiinnitysmekanismin muuttaminen ei vaikuta rusetin hintaan.

Valmistettu Jalo Living vaatteiden valmistuksessa syntyneestä leikkuujätteestä. Materiaali on 100% eurooppalaista kivipestyä pellavaa, jolla on Ökö-tex 100 -sertifikaatti. 

Hienopesu 40 asteessa.

29/34/42 €

Joitakin sävyjä löytyy varastosta, mutta suurin osa ruseteista valmistetaan tilausten perusteella. Rusetteja on saatavilla myös jo muuten valikoimasta poistuneista sävyistä, joten tilauslomakkeella on valittavissa myös sellaisia sävyjä, joita ei enää löydy värivalikoimalinkin takaa.

Tutustu värivaihtoehtoihin tästä.

Tutustu pellavan hoitoon tästä.

TILAUS JA TOIMITUSEHDOT

TILAUSLOMAKE