RUSETIT

Tyylikkäät pellavarusetit valmistetaan tilausten perusteella Jalo Living vaatteiden valmistuksessa syntyneestä leikkuujätteestä kotimaisena käsityönä Hyvinkäällä. Miesten rusetissa on kaksi rusettia päällekkäin, lasten ruseteissa yksi.

Rusetteja on saatavilla kolmessa eri koossa:

S = noin 0-3-vuotiaille (leveys 8 cm)
M = noin 3-14-vuotiaille (leveys 11 cm)
L = miehille (leveys 14 cm)

Kaulanauhat valmistetaan samasta kankaasta kuin rusetti. S-kokoisessa rusetissa kiinnitys tarralla, M ja L kokoisissa ruseteissa on tyylikkäät ja helppokäyttöiset metalliset säätö- ja kiinnitysosat.

Pienempiin rusetteihin on mahdollista muuttaa kiinnitysmekanismiksi myös metallinen hiussolki tai rintaneula. Voit ilmoittaa toiveistasi lisätietoja -kohdassa. Kiinnitysmekanismin muuttaminen ei vaikuta rusetin hintaan.

Valmistettu Jalo Living vaatteiden valmistuksessa syntyneestä leikkuujätteestä. Materiaali on 100% eurooppalaista kivipestyä pellavaa, jolla on Ökö-tex 100 -sertifikaatti. 

Hienopesu 40 asteessa.

26/29/37 €

Joitakin sävyjä löytyy varastosta, mutta suurin osa ruseteista valmistetaan tilausten perusteella. Rusetteja on saatavilla myös jo muuten valikoimasta poistuneista sävyistä, joten tilauslomakkeella on valittavissa myös sellaisia sävyjä, joita ei enää löydy värivalikoimalinkin takaa.

Tutustu värivaihtoehtoihin tästä.

Pellavavaatteet kannattaa pestä hellävaraisesti väljässä vedessä hienopesuohjelmalla ja lingota vain kevyesti. Näin pestynä vaate pysyy siistimpänä ja siliää helpommin. Riittävä pesulämpötila on 40 astetta.

Hellävarainen pesu säästää kangasta ja tekee vaatteesta pidempi-ikäisen. Kova pyöriminen pesukoneessa sen sijaan aiheuttaa vaatteeseen ryppyisyyttä ja irrottaa kankaasta kuituja, jolloin kangas turhaan ohenee ja kuluu.

Vaate kannattaa rypistymisen ehkäisemiseksi ottaa heti pesuohjelman päätyttyä koneesta, ravistaa ja oikoa, sekä ripustaa tasolle tai henkariin kuivumaan.

Jos vaate mielestäsi kaipaa silitystä, niin helpoimmalla pääset, kun silität sen ollessa vielä hieman kostea. Silitä oikealta puolelta jos haluat lisätä kankaaseen kiiltoa ja nurjalta, jos pidät mieluummin mattaisesta pinnasta.

Pellava kuivuu nopeasti!

Pellavavaatteita ei myöskään kannata pestä niin sanotusti varmuuden vuoksi, vaan vasta kun huomaat vaatteen olevan oikeasti likainen. Monesti käytön jälkeen riittää pelkkä tuuletus ja höyrytys. Yksittäiset tahrat voi kätevästi poistaa esimerkiksi sappisaippualla, eikä koko vaatetta tarvitse aina välttämättä pestä.

Vaatteen voi myös vaikkapa ripustaa henkarissa kylpyhuoneeseen suihkun ajaksi, jolloin suihkusta haihtuva kosteus tekee kevyen höyrytyksen puolestasi.

JALO LIVING RUSETTIEN PESUOHJE :

Hienopesu pesupussissa 40 asteessa
Käytä mietoja pesuaineita. Huuhteluaineeksi suosittelemme vain pyykkietikkaa
Kevyt linkous
Älä käytä kuivausrumpua
Oio rusetti heti pesun jälkeen suoraksi
Kuivaus tasolla
Kahden pisteen höyrysilitys
Säilytys kuivassa ja hämärässä paikassa tasolla tai ripustaen kaulanauhasta

TILAUS JA TOIMITUSEHDOT

TILAUSLOMAKE