RUSETIT

Kauniit Jalo Living pellavarusetit miehelle, naiselle ja lapselle.

Saatavana kolmea eri kokoa. Pienin on tarkoitettu hiuskoristeeksi, rintakoruksi tai kaulaan alle 4-vuotiaalle lapselle. Keskikokoinen sopii yli 4-vuotiaan lapsen kaulaan ja iso koko on tarkoitettu miehille.

Pieni rusetti on lähtökohtaisesti varustettu rintaneulalla, keskikokoinen ja iso rusetti säädettävällä kaulanauhalla. Voit ilmoittaa tilauksesi yhteydessä mikäli haluat kiinnitystavaksi jonkun muun. 

Valmistettu Jalo Living vaatteiden valmistuksessa syntyneestä leikkuujätteestä. Materiaali on 100% eurooppalaista kivipestyä pellavaa, jolla on Ökö-tex 100 -sertifikaatti. 

Hienopesu 40 asteessa.

24/29/34 €

Kuvissa esiintyviä värejä saatavana heti varastosta. Jos haluat rusetin eri värisenä, ilmoita siitä tilauksen yhteydessä. Varastovärit postitetaan 3 vuorokauden kuluessa tilauksesta, tilauksesta valmistettavat 1-2 viikon kuluessa.

Koko             Leveys


Pieni                 8 cm 
Keskikoko     11 cm
Iso                  14 cm

Valmiiden, varastosta löytyvien rusettien sävyt näkyvät kuvissa. Jos haluat rusetin jossakin muussa sävyssä, niin tutustu muihin värivaihtoehtoihin tästä.

Pellavavaatteet kannattaa pestä hellävaraisesti väljässä vedessä hienopesuohjelmalla ja lingota vain kevyesti. Näin pestynä vaate pysyy siistimpänä ja siliää helpommin. Riittävä pesulämpötila on 40 astetta.

Hellävarainen pesu säästää kangasta ja tekee vaatteesta pidempi-ikäisen. Kova pyöriminen pesukoneessa sen sijaan aiheuttaa vaatteeseen ryppyisyyttä ja irrottaa kankaasta kuituja, jolloin kangas turhaan ohenee ja kuluu.

Vaate kannattaa rypistymisen ehkäisemiseksi ottaa heti pesuohjelman päätyttyä koneesta, ravistaa ja oikoa, sekä ripustaa tasolle tai henkariin kuivumaan.

Jos vaate mielestäsi kaipaa silitystä, niin helpoimmalla pääset, kun silität sen ollessa vielä hieman kostea. Silitä oikealta puolelta jos haluat lisätä kankaaseen kiiltoa ja nurjalta, jos pidät mieluummin mattaisesta pinnasta.

Pellava kuivuu nopeasti!

Pellavavaatteita ei myöskään kannata pestä niin sanotusti varmuuden vuoksi, vaan vasta kun huomaat vaatteen olevan oikeasti likainen. Monesti käytön jälkeen riittää pelkkä tuuletus ja höyrytys. Yksittäiset tahrat voi kätevästi poistaa esimerkiksi sappisaippualla, eikä koko vaatetta tarvitse aina välttämättä pestä.

Vaatteen voi myös vaikkapa ripustaa henkarissa kylpyhuoneeseen suihkun ajaksi, jolloin suihkusta haihtuva kosteus tekee kevyen höyrytyksen puolestasi.


JALO LIVING VAATTEIDEN PESUOHJE : 

 • Hienopesu 40 asteessa
 • Käytä mietoja pesuaineita. Huuhteluaineeksi suosittelen ainoastaan pyykkietikkaa.
 • Kevyt linkous
 • Älä käytä kuivausrumpua!
 • Ravista ja oio vaate heti pesun jälkeen suoraksi
 • Kuivaus tasolla tai henkarissa
 • Kahden pisteen silitys

TILAUS JA TOIMITUSEHDOT

TILAUSLOMAKE

  Varastosta valmiina löytyvät rusetit postitetaan 3 vuorokauden sisällä tilauksesta. Tilauksesta muissa väreissä valmistettavien rusettien toimitusaika on 1-2 viikkoa tilauksesta. Lisätietoa toimitusajasta saat kysymällä.

  Tuotteiden hintaan lisätään mahdolliset postikulut 4,90€.

  Maksuehto lasku (10 vrk), joka lähetetään tilausvahvistuksen yhteydessä.

  Vakiomitoitetuilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Asiakkaan tulee ilmoittaa meille mahdollisesta palautuksesta etukäteen. Asiakas maksaa palautuksen postimaksun (yleensä 5,90€). Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja myyntikuntoinen.

  Mittatilaustuotteilla ja asiakkaan toiveiden mukaan valmistetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta