MITTATILAUSTYÖT

Valmistan mittatilaustuotteita pääsääntöisesti pellavasta ja muista vastuullisista ja korkealaatuisista luonnonmateriaaleista. Jalon valikoimasta löytyvät laadukkaat pellava-, villa-pellava- ja hamppukankaat löydät täältä. Mikäli valikoimasta ei löydy toiveitasi vastaavaa materiaalia, etsin ja tilaan tarkoitukseen soveltuvat materiaalit luotettavilta yhteistyökumppaneiltani Suomesta ja Euroopasta.

Mittatilaustyönä valmistettavien tuotteiden hinta määräytyy aina käytettävän materiaalin, sekä suunnitteluun, kaavoitukseen ja valmistukseen käytettävän työajan mukaan. Mittatilausvaatteiden hinnat ovat karkeasti noin 1,5 kertaisia mallistosta löytyviin vaatteisiin verrattuna, sillä niiden yksilölliseen suunnitteluun, kaavoitukseen ja valmistukseen kuluu huomattavasti enemmän aikaa. Sen sijaan mallistossa olevien tuotteiden muutostyöt, kuten pääntien tai hihojen räätälöinti toiveiden mukaisiksi vaikuttaa hintaan huomattavasti vähemmän, sillä koko vaatetta ei tarvitse kaavoittaa ja suunnitella uudestaan.

Vuoritetut villakangastakit ovat alkaen noin 700 euroa ja pellavaiset ilta- ja hääpuvut alkaen 900 euroa. Pystyn antamaan tarkemman hinta-arvion aina kun tuotteen malli ja tarvittavat materiaalit ovat selvillä, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro toiveistasi. Voit myös kertoa budjettisi, niin pystyn ehdottamaan materiaaleja, sekä pohtimaan rakenteita ja työtapoja sen pohjalta.

Mittatilaustuotteiden toimitusaika riippuu aina tilanteesta, joten suosittelen ottamaan yhteyttä hyvissä ajoin ja varaamaan aikaa myös suunnittelulle, tarvittaville sovituskäynneille jne. Etenkin isompien töiden, kuten hääpukujen suunnittelu- ja valmistusprosessiin on hyvä varata vähintään 3 kuukautta aikaa, mutta mitä aikaisemmin päästään aloittamaan suunnittelu, sitä paremmin kaikki yksityiskohdat tulee harkittua.

Yksityiskohdat

Keräilen mm. vintage nappeja ja pitsejä ja keräilykokoelmani on käytettävissä uniikkeihin tilaustöihin.
Voit myös toimittaa minulle omat aarteesi, esimerkiksi mummon virkkaamat pitsit käytettäväksi tuleviin luottovaatteisiisi.

Käytän myös mielelläni erilaisia koristelutekniikoita tilaustöissä. Alla olevien kuvien mittatilauskorsetti on koristeltu kirjomalla vanua kangaskerrosten väliin. 

Hinnoittelu on tapauskohtaista riippuen käytettävistä materiaaleista ja työmäärästä, kysy lisätietoja!

ALOITETAAN UNELMIESI tuotteen SUUNNITTELU JA TOTEUTUS!