MITTATILAUSTYÖT

Eikö mallistostani löytynyt sinun tyylistäsi vaatetta? Haluaisitko jotain erityistä, juuri sinulle suunniteltua jotain tiettyä tilaisuutta tai tilannetta varten? Suunnittelen ja valmistan mittatilaustyönä juuri sinun toiveidesi mukaiset unelmiesi vaatteet. Voit valita vaatteesi värin laajasta, laadukkaiden pellavakankaiden valikoimasta..

Mittatilaustuotteiden valmistusaika on noin 2-3 viikkoa tilauksesta, mutta suosittelen ottamaan yhteyttä hyvissä ajoin ja varaamaan aikaa myös suunnittelulle, tarvittaville sovituskäynneille jne.

Tutustu saatavilla oleviin värivaihtoehtoihin tästä.

Pellavavaatteet kannattaa pestä hellävaraisesti väljässä vedessä hienopesuohjelmalla ja lingota vain kevyesti. Näin pestynä vaate pysyy siistimpänä ja siliää helpommin. Riittävä pesulämpötila on 40 astetta.

Hellävarainen pesu säästää kangasta ja tekee vaatteesta pidempi-ikäisen. Kova pyöriminen pesukoneessa sen sijaan aiheuttaa vaatteeseen ryppyisyyttä ja irrottaa kankaasta kuituja, jolloin kangas turhaan ohenee ja kuluu.

Vaate kannattaa rypistymisen ehkäisemiseksi ottaa heti pesuohjelman päätyttyä koneesta, ravistaa ja oikoa, sekä ripustaa tasolle tai henkariin kuivumaan.

Jos vaate mielestäsi kaipaa silitystä, niin helpoimmalla pääset, kun silität sen ollessa vielä hieman kostea. Silitä oikealta puolelta jos haluat lisätä kankaaseen kiiltoa ja nurjalta, jos pidät mieluummin mattaisesta pinnasta.

Pellava kuivuu nopeasti!

Pellavavaatteita ei kannata pestä niin sanotusti varmuuden vuoksi, vaan vasta kun huomaat vaatteen olevan oikeasti likainen. Monesti käytön jälkeen riittää pelkkä tuuletus ja höyrytys. Yksittäiset tahrat voi kätevästi poistaa esimerkiksi sappisaippualla, eikä koko vaatetta tarvitse aina välttämättä pestä.

Vaatteen voi myös vaikkapa ripustaa henkarissa kylpyhuoneeseen suihkun ajaksi, jolloin suihkusta haihtuva kosteus tekee kevyen höyrytyksen puolestasi.


JALO LIVING VAATTEIDEN PESUOHJE : 

  • Hienopesu 40 asteessa
  • Käytä mietoja pesuaineita. Huuhteluaineeksi suosittelen vain pyykkietikkaa
  • Kevyt linkous
  • Älä käytä kuivausrumpua
  • Ravista ja oio vaate heti pesun jälkeen suoraksi
  • Kuivaus tasolla tai henkarissa
  • Kahden pisteen höyrysilitys kosteana
  • Säilytys henkarissa

OTA YHTEYTTÄ JA ALOITETAAN UNELMIESI VAATTEEN SUUNNITTELU!