MITTATILAUSTYÖT

Haluaisitko jotain erityistä, juuri sinulle suunniteltua kotiisi tai vaatekaappiisi? Suunnittelen ja valmistan mielelläni mittatilaustyönä toiveidesi mukaiset unelmiesi vaatteet, asusteet ja kodintekstiilit. Alla olevasta galleriasta näet esimerkkejä toteuttamistani mittatilaustöistä.

Valmistan mittatilaustuotteet pääsääntöisesti pellavasta ja muista vastuullisista ja korkealaatuisista luonnonmateriaaleista. Jalon valikoimasta löytyvät laadukkaat pellava- ja villa-pellavakankaat löydät klikkaamalla tästä.

Mikäli Jalon kangasvalikoimasta ei löydy toiveitasi vastaavaa materiaalia, etsin ja tilaan tarkoitukseen soveltuvat materiaalit luotettavilta yhteistyökumppaneiltani Suomesta ja Euroopasta. Kauttani löytyy kattava valikoima vastuullisia ja todella laadukkaita luonnonmateriaaleja, kuten villaa, silkkiä, hamppua, joita käytän mielelläni erilaisiin tilaustöihin.

Mittatilaustuotteiden valmistusaika riippuu aina tilanteesta ja tilauksesta, joten suosittelen ottamaan yhteyttä hyvissä ajoin ja varaamaan aikaa myös suunnittelulle, tarvittaville sovituskäynneille jne.

Yksityiskohdat

Keräilen vintage nappeja ja pitsejä. Keräilykokoelmani aarteet ovat käytettävissä uniikkeihin tilaustöihin.
Voit myös toimittaa minulle omat keräilyaarteesi tai perintökalleutesi käytettäväksi tuleviin luottovaatteisiisi.

Käytän myös mielelläni erilaisia koristelutekniikoita tilaustöissä. Alla olevien kuvien mittatilauskorsetti on koristeltu kirjomalla vanua kangaskerrosten väliin. 

Hinnoittelu on tapauskohtaista riippuen käytettävistä materiaaleista ja työmäärästä, kysy lisätietoja!

ALOITETAAN UNELMIESI tuotteen SUUNNITTELU JA TOTEUTUS!