Lahjakortti

Anna lahjaksi kotimainen tilaustyönä valmistettava luottovaate tai kodintekstiili!

Näin tuet kotimaista käsityöyrittäjää ja annat lahjaksi paitsi laadukkaan luottovaatteen, myös elämyksen tilaustyönä valmistettavan vaatteen ja palvelun muodossa.

Lahjakortin saaja voi valita itselleen mieluisan luottovaatteen mallistosta tai teettää oman unelmiensa luottovaatteen tai kodintekstiilin mittatilaustyönä. Tuotteen väri on valittavissa laajasta pellavakankaiden valikoimasta.

Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse sinulle pdf-muodossa ja voit joko tulostaa sen tai lähettää sähköpostitse lahjan saajalle.

TILAUS JA TOIMITUS

TILAUSLOMAKE

Kirjoita yhteystietokenttiin omat tietosi. Tarvitsemme ne laskutusta ja lahjakortin toimitusta varten. Lahjakortti ja lasku toimitetaan sinulle sähköpostitse tilaamista seuraavana arkipäivänä.

Mikäli haluat lahjakortin toimitettavan poikkeuksellisesti sinulle postitse tai suoraan lahjan saajalle joko postitse tai sähköpostitse, kerro siitä Lisätietoja -kohdassa. Kirjoita tällöin Lisätieto -kenttään myös lahjakortin saajan osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Postitse toimitettuihin lahjakortteihin lisätään toimitusmaksu 8,90€ ja ne postitetaan kirjepakettina 3 arkipäivän kuluessa lahjakortin ostamisesta. Huomioithan lahjan antajana tällöin myös postin toimitusajat. Sähköisesti toimitettavista lahjakorteista ei tule toimitusmaksuja.

Lahjakortti on käytettävä 6 kuukauden kuluessa ostopäivästä.

Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.