Vohvelikylpypyyhe

Kauniit vohvelipellavapyyhkeet tuovat kauneutta ja laadukkuuden tuntua ihaniin kylpyhetkiin ja uintiretkiin. Vohvelisidoksinen pellava imee kosteutta hieman tehokkaammin kuin sileä pellavakangas ja kuivuu todella nopeasti, joten se on erinomainen valinta pyyhkeisiin.
Pellavapyyhe menee pieneen tilaan ja on kevyt, joten se on kätevä ottaa mukaan kaikenlaisiin seikkailuihin. Lisäksi pellava on erittäin ympäristöystävällinen materiaalivalinta. Pellavavohveli vain paranee käytössä muuttuen imukykyisemmäksi ja pehmeämmäksi. Kaunis ja laadukas pellavapyyhe on ajaton hankinta kotiin tai lahjaksi.

Kylpypyyhkeen koko on n. 75×150 cm

 

Vohvelipyyhkeissä käytetty kangas on 100% pellavaa. Se on valmistettu Euroopassa ja sillä on kansainvälisen tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmän mukainen  Öko-tex-strandardi 100 -sertifikaatti.

Tuotteet valmistetaan käsityönä Hyvinkäällä.

 

Saat meiltä aina tilauksesi yhteydessä ohjeet pellavatuotteiden pesuun ja hoitoon. Oikeilla ohjeilla pellavan hoitaminen on helppoa ja tuote säilyy hyvänä mahdollisimman pitkään. Pellavan ekologisuudesta, ominaisuuksista ja hoidosta voit lukea täällä.

 

Vohvelipyyhkeitä pyrimme pitämään aina varastossa valmiina ja niiden toimitusaika on 5-7 arkipäivää tilauksesta. Saat tarkemman tiedon tilauksesi valmistumisesta tilausvahvistuksen yhteydessä.

55,00  (sis. alv 24%)