Solmittava panta

Ihanat solmittavat  hiuspannat valmistetaan Jalo Living pellavavaatteiden valmistuksessa syntyneestä leikkuujätteestä kotimaisena käsityönä Hyvinkäällä. Pantaa voidaan käyttää sekä pantana, että solmittavana rusettiponnarina. Pellavassa on juuri sopivasti karheutta, joten se pysyy napakasti paikallaan, mutta on kuitenkin hellävarainen hiuksille. Luonnostaan antistaattisena materiaalina pellava ei sähköistä hiuksia.

Hiuspannan leveys on 4 cm ja pituus 90 cm ja siinä on kuminauha keskellä lisäämässä käyttömukavuutta

 

Valitset tuotteesi värin laajasta, sertifioitujen ja laadukkaiden 100% pellavakankaiden valikoimasta. Värivalikoimamme löydät täältä.

 

Saat meiltä aina tilauksesi yhteydessä ohjeet pellavatuotteiden pesuun ja hoitoon. Oikeilla ohjeilla pellavan hoitaminen on helppoa, tuote säilyy hyvänä mahdollisimman pitkään ja säästät huomattavasti aikaa ja energiaa muun muassa silittämisessä. Pellavan ekologisuudesta, ominaisuuksista ja hoidosta voit lukea täällä.

 

Pantoja löytyy pääsääntöisesti valmiina varastosta ja niiden toimitusaika on 5-7 arkipäivää tilauksesta. Saat tarkemman tiedon tilauksesi valmistumisesta tilausvahvistuksen yhteydessä.

26,00  (sis. alv 24%)