Pitsireunaiset lautasliinat 2 kpl

Upeat pitsireunaiset lautasliinat ovat ihanaa, harsomaista luonnonvalkoista eurooppalaista pellavaa ja mielettömän kaunis ja ylellinen lisä kaikenlaisiin kattaushetkiin – vietätpä sitten elämäsi tärkeimpiä juhlahetkiä tai tunnelmallista koti-iltaa ystävien tai perheen kanssa, viet tunnelman aivan uudelle tasolle näillä upeilla kattaustekstiileillä!

Pellava on materiaalina ajaton ja ekologinen valinta kodintekstiileihin. Paketissa on 2 kpl pellavaliinaa.

Liinan koko on n. 43 x 43 cm.

Harsokangas ja pitsi ovat 100% pellavaa. Kangas on valmistettu Liettuassa ja molemmilla on kansainvälisen tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmän mukainen  Öko-tex-strandardi 100 -sertifikaatti.

Saat aina tilauksesi yhteydessä ohjeet pellavatuotteiden pesuun ja hoitoon. Oikeilla ohjeilla pellavan hoitaminen on helppoa, tuote säilyy hyvänä mahdollisimman pitkään ja säästät huomattavasti aikaa ja energiaa muun muassa silittämisessä. Pellavan ekologisuudesta, ominaisuuksista ja hoidosta voit lukea täällä.

 

Pitsireunaisia lautasliinoja löytyy valmiina varastosta ja niiden toimitusaika on 5-7 arkipäivää tilauksesta. Saat tarkemman tiedon tilauksesi valmistumisesta tilausvahvistuksen yhteydessä.

37,00  (sis. alv 24%)

Varastossa