Pellavarusetit

Tyylikkäät pellavarusetit valmistetaan tilausten perusteella Jalo Living vaatteiden valmistuksessa syntyneestä leikkuujätteestä kotimaisena käsityönä Hyvinkäällä. Miesten rusetissa on kaksi rusettia päällekkäin, lasten ruseteissa yksi.

Rusetteja on saatavilla kolmessa eri koossa:

Pieni rusetti = noin 0-3-vuotiaille (leveys 8 cm)
Keskikokoinen rusetti = noin 3-14-vuotiaille (leveys 10 cm)
Miesten rusetti (leveys 12 cm)

Kaulanauhat valmistetaan samasta kankaasta kuin rusetti. Pienimmässä rusetissa kiinnitys tarralla, isommissa on tyylikkäät ja helppokäyttöiset metalliset säätö- ja kiinnitysosat.

Rusetteihin on mahdollista muuttaa kiinnitysmekanismiksi myös metallinen hiussolki tai rintaneula. Voit kertoa toiveistasi kassalla olevassa kommenttikentässä. Kiinnitysmekanismin muuttaminen ei vaikuta rusetin hintaan.

 

Valitset tuotteesi värin laajasta, sertifioitujen ja laadukkaiden 100% pellavakankaiden valikoimasta. Värivalikoimamme löydät täältä.

 

Tuote valmistetaan tilauksesta käsityönä Hyvinkäällä juuri sinulle.

Saat aina tilauksesi yhteydessä ohjeet pellavatuotteiden pesuun ja hoitoon. Oikeilla ohjeilla pellavan hoitaminen on helppoa, tuote säilyy hyvänä mahdollisimman pitkään ja säästät huomattavasti aikaa ja energiaa muun muassa silittämisessä. Pellavan ekologisuudesta, ominaisuuksista ja hoidosta voit lukea täällä.

 

Tilaustyönä valmistettavien tuotteiden toimitusaika on noin 2-3 viikkoa tilauksesta. Saat tarkemman arvion tilauksesi valmistumisesta tilausvahvistuksen yhteydessä.

29,00 42,00  (sis. alv 24%)