Pellavapyyhkeet

Monikäyttöiset pellavaiset keittiö- ja käsipyyhkeet tuovat kauneutta ja laadukkuuden tuntua kotiin ja elämään. Kaunis ja laadukas pellavapyyhe on ajaton hankinta niin keittiöön kuin kylpyhuoneeseen. Pellava on loistava materiaali pyyhkeisiin, sillä se imee hyvin kosteutta ja kuivuu nopeasti. Lisäksi se on luonnostaan antibakteerinen ja kaiken lisäksi erittäin ympäristöystävällinen materiaali. Pyyhkeen koko on 50×70 cm.

 

Valitset tuotteesi värin laajasta, sertifioitujen ja laadukkaiden 100% pellavakankaiden valikoimasta. Värivalikoimamme löydät täältä.

 

Tuote valmistetaan tilauksesta käsityönä Hyvinkäällä juuri sinulle.

Saat meiltä aina tilauksesi yhteydessä ohjeet pellavatuotteiden pesuun ja hoitoon. Oikeilla ohjeilla pellavan hoitaminen on helppoa, tuote säilyy hyvänä mahdollisimman pitkään ja säästät huomattavasti aikaa ja energiaa muun muassa silittämisessä. Pellavan ekologisuudesta, ominaisuuksista ja hoidosta voit lukea täällä.

 

Tuotteidemme toimitusaika on noin 2-3 viikkoa tilauksesta. Saat tarkemman arvion tilauksesi valmistumisesta tilausvahvistuksen yhteydessä.

24,00  (sis. alv 24%)