Muotoiltava panta

Lämmin ja kaunis muotoiltava pellavapanta on syksyn ja talven ihanin ja hyödyllisin asuste!

Pannat valmistetaan Jalo Living pellavavaatteiden valmistuksessa syntyneestä leikkuujätteestä kotimaisena käsityönä työhuoneellamme Hyvinkäällä. Pannassa on sisällä lämmin pellavahuopa ja rautalanka, jonka avulla voit muotoilla siitä juuri sinun päähäsi sopivan kauniin turbaanin tai ruusukkeen.

Pellavassa on sopivasti karheutta, joten se pysyy napakasti paikallaan, mutta on kuitenkin hellävarainen hiuksille. Luonnostaan antistaattisena materiaalina pellava ei sähköistä hiuksia.

Pannan leveys on 8 cm ja pituus 115 cm.

 

Valitset tuotteesi värin laajasta, sertifioitujen ja laadukkaiden 100% pellavakankaiden valikoimasta. Värivalikoimamme löydät täältä.

 

Saat meiltä aina tilauksesi yhteydessä ohjeet pellavatuotteiden pesuun ja hoitoon. Oikeilla ohjeilla pellavan hoitaminen on helppoa, tuote säilyy hyvänä mahdollisimman pitkään ja säästät huomattavasti aikaa ja energiaa muun muassa silittämisessä. Pellavan ekologisuudesta, ominaisuuksista ja hoidosta voit lukea täällä.

 

Tilattavissa olevat pannat löytyvät valmiina varastosta ja niiden toimitusaika on 5-7 arkipäivää tilauksesta. Voit myös teettää pantasi mistä tahansa värivalikoiman sävystä, jolloin toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksesta. Valitse silloin ostoskoriin värivaihtoehto ”joku muu väri” ja kirjoita haluamasi väri tilausvaiheessa olevaan lisätietoja -tekstikenttään.

44,00  (sis. alv 24%)