Kukkapantakurssi

Tule valmistamaan upea, näyttävä ja kestävä kangaskukkapanta Jalon kukkapantakurssille!

KEVÄÄN KUKKAPANTAKURSSIT:

Ti 26.3. klo 17.30-20.30

Ti 7.5. klo 17.30-20.30

Ti 28.5. klo 17.30-20.30

Kurssilla valmistat omin käsin ihanan kangaskukkapannan, joka on täydellinen asuste kaikkiin tulevan kauden juhliin, festareille ja ihan myös arkeen! Kankainen kukkapanta säilyy vuodesta toiseen ja valmistetaan Jalon vaatteiden valmistuksessa syntyneestä leikkuujätteestä. Käytettävissä on mieletön valikoima eri värisiä kangaspaloja, joista pääset suunnittelemaan ja valmistamaan sinun näköisesi pannan.

Kukat valmistetaan ja kiinnitetään Jalon valmiiseen solmittavaan pellavapantaan käsin ompelemalla. Jokaisesta kukasta ja pannasta syntyy uniikki, omistajansa näköinen taideteos.

Kurssilla voit valmistaa kukista itsellesi muitakin asusteita, kuten sormuksen, hiussoljen tai vaikka rintaneulan!

Kurssi järjestetään Jalon ateljeeompelimossa idyllisissä maalaismaisemissa Hyvinkään, Hausjärven ja Riihimäen rajalla, osoite on Rajalantie 194 Hyvinkää/Hausjärvi

Hintaan sisältyy:

  • Solmittava pellavapanta kukkien kiinnityspohjaksi
  • Opetus, materiaalit ja tarvikkeet
  • Kahvi / tee ja pientä purtavaa

Tervetuloa viettämään ihana kurssi-ilta vaikkapa ystävän kanssa!

48,00  (sis. alv 24%)

Mukaan kurssille et tarvitse muuta kuin hyvän mielen, eli sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista kokemusta ompelemisesta tai käsitöistä. Valmistuksessa tarvittavat langat, kankaat ja tarvikkeet löytyvät meiltä.

Kurssin hintaan sisältyy:

  • Opetus ja materiaalit
  • Kahvi/tee

Kurssipaikan osto on sitova. Mahdollisissa sairastapauksissa tai muun esteen sattuessa paikan voi siirtää toiselle kurssipäivälle. Kurssimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

Kurssille mahtuu 6 osallistujaa

Pidätämme oikeuden muutoksiin, mikäli kurssille ei tule tarpeeksi osallistujia

Lähetämme sinulle erillisen infokirjeen sähköpostitse ilmoittautumistasi seuraavana arkipäivänä. Kirje sisältää laskun, mikäli valitset maksutavaksi laskun.

 

Ps. Voit myös koota oman porukan ja järjestää vaikkapa polttarit tai illanistujaiset täällä Jalon työtiloissa tai kutsua Jonnan vetämään kurssin muualle. (Kuljetukset Hyvinkään tai Riihimäen rautatieasemalta ja takaisin onnistuu myös sopimuksen mukaan)

Tutustu myös näihin ihanuuksiin