Keittiöpyyhe

Jalon pellavaiset, kotimaisena käsityönä suunnitellut ja ommellut kodintekstiilit ja kattausmateriaalit tuovat kauneutta ja tunnelmaa elämään ja kattaukseen niin arjessa kuin juhlassa. Huippulaadukkaasta Masters of Linen -sertifioidusta, Euroopassa kasvatetusta ja Belgiassa kudotusta vastuullisesta pellavakankaasta artesaanityönä valmistamamme tuotteet ovat ajaton ja kestävä hankinta kotiin tai lahjaksi.

Kaunis ja laadukas pellavapyyhe on ajaton hankinta niin keittiöön kuin kylpyhuoneeseen. Pellava on loistava materiaali pyyhkeisiin, sillä se imee hyvin kosteutta ja kuivuu todella nopeasti. Se on myös luonnostaan antibakteerinen ja ympäristöystävällinen materiaali.

Pyyhkeen koko on 50×70 cm.

 

Valitset värin laajasta, Masters of Linen -sertifioitujen vastuullisten ja laadukkaiden 100% pellavakankaiden valikoimasta. Värivalikoiman löydät täältä.

 

Tuote valmistetaan tilauksesta käsityönä Hyvinkäällä juuri sinulle.

Saat aina tilauksesi yhteydessä ohjeet tuotteiden pesuun ja hoitoon. Oikeilla ohjeilla pellavan hoitaminen on helppoa, tuote säilyy hyvänä mahdollisimman pitkään ja säästät huomattavasti aikaa ja energiaa muun muassa silittämisessä. Pellavan ekologisuudesta, ominaisuuksista ja hoidosta voit lukea täällä.

 

Tilaustyönä valmistettavien tuotteiden toimitusaika on noin 2-3 viikkoa tilauksesta. Saat tarkemman arvion tilauksesi valmistumisesta tilausvahvistuksen yhteydessä.

24,00  (sis. alv 24%)