Hiusdonitsi

Ihanat pellavaiset hiusdonitsit valmistetaan Jalo Living pellavavaatteiden valmistuksessa syntyneestä leikkuujätteestä kotimaisena käsityönä Hyvinkäällä. Pellavadonitsissa on juuri sopivasti karheutta, joten se pysyy napakasti paikallaan, mutta on kuitenkin hellävarainen hiuksille. Luonnostaan antistaattisena materiaalina pellava ei sähköistä hiuksia.

Donitsin ympärysmitta venyttämättä on noin 15 cm ja niiden muhkeus voi aavistuksen vaihdella jämäpalojen koon mukaan.

 

Valitset tuotteesi värin laajasta, sertifioitujen ja laadukkaiden 100% pellavakankaiden valikoimasta. Värivalikoimamme löydät täältä.

 

Tuote valmistetaan tilauksesta käsityönä Hyvinkäällä juuri sinulle. Valmistamme donitseja myös toiveiden mukaan, joten laita viestiä jos etsit juuri tietynkokoista.

Saat meiltä aina tilauksesi yhteydessä ohjeet pellavatuotteiden pesuun ja hoitoon. Oikeilla ohjeilla pellavan hoitaminen on helppoa, tuote säilyy hyvänä mahdollisimman pitkään ja säästät huomattavasti aikaa ja energiaa muun muassa silittämisessä. Pellavan ekologisuudesta, ominaisuuksista ja hoidosta voit lukea täällä.

 

Tuotteidemme toimitusaika on noin 2-3 viikkoa tilauksesta. Saat tarkemman arvion tilauksesi valmistumisesta tilausvahvistuksen yhteydessä.

13,00 20,00  (sis. alv 24%)

Poista

Lisätiedot