KAUNOKKi PELLAVAHOUSUT

Kaunokki housut ovat näyttävät leveälahkeiset pellavahousut, joissa näytät upealta niin arjessa kuin juhlassa. Housuissa on taskut sivusaumassa ja takana vetoketjukiinnitys.

Kaunokki housujen pituutta on myös mahdollista varioida täysin toiveidesi mukaan shortsipituuden ja täyspitkän välillä. Ilmoitettu hinta on täyspitkien housujen hinta. Lyhyempien Kaunokki housujen hinta määräytyy kankaan menekin mukaan.

”Olen sanaton. Nämä on täydelliset!” – Asiakas

Valitset vaatteesi värin laajasta, sertifioitujen ja laadukkaiden 100% kivipestyjen pellavakankaiden valikoimasta.

219 €

Tuote valmistetaan tilauksesta.
Toimitusaika noin 2 viikkoa tilauksesta.

Jotta Kaunokit istuisivat oikealla tavalla juuri sinun vartalollesi, valmistan ne mieluiten mittojesi mukaan. Mikäli tilaat housut tilauslomakkeella, otan sinuun yhteyttä mittojen ottoa varten. Pystyt ottamaan tarvittavat mitat itse, mikäli omistat mittanauhan.

Kuvan housujen pituus on 110 cm. Mallit ovat 180 cm ja 171 cm pitkiä ja heillä on yllään Kaunokit koossa S

Tutustu saatavilla oleviin värivaihtoehtoihin tästä.

Pellavavaatteet kannattaa pestä hellävaraisesti väljässä vedessä hienopesuohjelmalla ja lingota vain kevyesti. Näin pestynä vaate pysyy siistimpänä ja siliää helpommin. Riittävä pesulämpötila on 40 astetta.

Hellävarainen pesu säästää kangasta ja tekee vaatteesta pidempi-ikäisen. Kova pyöriminen pesukoneessa sen sijaan aiheuttaa vaatteeseen ryppyisyyttä ja irrottaa kankaasta kuituja, jolloin kangas turhaan ohenee ja kuluu.

Vaate kannattaa rypistymisen ehkäisemiseksi ottaa heti pesuohjelman päätyttyä koneesta, ravistaa ja oikoa, sekä ripustaa tasolle tai henkariin kuivumaan.

Jos vaate mielestäsi kaipaa silitystä, niin helpoimmalla pääset, kun silität sen ollessa vielä hieman kostea. Silitä oikealta puolelta jos haluat lisätä kankaaseen kiiltoa ja nurjalta, jos pidät mieluummin mattaisesta pinnasta.

Pellava kuivuu nopeasti!

Pellavavaatteita ei kannata pestä niin sanotusti varmuuden vuoksi, vaan vasta kun huomaat vaatteen olevan oikeasti likainen. Monesti käytön jälkeen riittää pelkkä tuuletus ja höyrytys. Yksittäiset tahrat voi kätevästi poistaa esimerkiksi sappisaippualla, eikä koko vaatetta tarvitse aina välttämättä pestä.

Vaatteen voi myös vaikkapa ripustaa henkarissa kylpyhuoneeseen suihkun ajaksi, jolloin suihkusta haihtuva kosteus tekee kevyen höyrytyksen puolestasi.


JALO LIVING VAATTEIDEN PESUOHJE : 

 • Hienopesu 40 asteessa
 • Käytä mietoja pesuaineita. Huuhteluaineeksi suosittelen vain pyykkietikkaa
 • Kevyt linkous
 • Älä käytä kuivausrumpua
 • Ravista ja oio vaate heti pesun jälkeen suoraksi
 • Kuivaus tasolla tai henkarissa
 • Kahden pisteen höyrysilitys kosteana
 • Säilytys henkarissa

HALUATKO ITSELLESI OMAT KAUNOKIT?

Tilaa alla olevalla tilauslomakkeella,

laita sähköpostia info@jaloliving.fi

tai soita Jonnalle 0408333485!

TILAA TÄSTÄ!

TILAUSLOMAKE  SEURAA MEITÄ SOMESSA

  @jaloliving  #jaloliving