ILLAKKO PELLAVAJAKKU

Kauniisti viimeistelty rennon tyylikäs ja monikäyttöinen pellavatakki / -jakku valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaan kauluksilla tai ilman. Täytevaihtoehtoina on 100% puuvilla- tai villavanu.  Kiinnitysmekanismiksi voidaan laittaa esimerkiksi solmittavat nauhat tai napit. Jos etsit farkkutakkimaista kesätakkia, täytteen voi jättää myös kokonaan pois. Jakkua voi tuunata myös vaikka taskuilla tai tikkaamalla vanua kangaskerrosten väliin! Voimme siis suunnitella juuri omannäköisesi takin! 

Valitset vaatteesi värin laajasta, sertifioitujen ja laadukkaiden 100% kivipestyjen pellavakankaiden valikoimasta.

249-319 €

249€ ilman täytettä / 289€ puuvillatäytteellä / 319€ villatäytteellä

Tuote valmistetaan tilauksesta.
Toimitusaika noin 2 viikkoa tilauksesta.

Jotta Illakko istuu oikealla tavalla juuri sinulle, valmistan sen mieluiten mittojesi mukaan. Mikäli tilaat takin tilauslomakkeella, otan sinuun yhteyttä mittojen ottoa varten. Pystyt ottamaan tarvittavat mitat itse, mikäli omistat mittanauhan.

Tutustu saatavilla oleviin värivaihtoehtoihin tästä.

Pellavavaatteet kannattaa pestä hellävaraisesti väljässä vedessä hienopesuohjelmalla ja lingota vain kevyesti. Näin pestynä vaate pysyy siistimpänä ja siliää helpommin. Riittävä pesulämpötila on 40 astetta.

Hellävarainen pesu säästää kangasta ja tekee vaatteesta pidempi-ikäisen. Kova pyöriminen pesukoneessa sen sijaan aiheuttaa vaatteeseen ryppyisyyttä ja irrottaa kankaasta kuituja, jolloin kangas turhaan ohenee ja kuluu.

Vaate kannattaa rypistymisen ehkäisemiseksi ottaa heti pesuohjelman päätyttyä koneesta, ravistaa ja oikoa, sekä ripustaa tasolle tai henkariin kuivumaan.

Jos vaate mielestäsi kaipaa silitystä, niin helpoimmalla pääset, kun silität sen ollessa vielä hieman kostea. Silitä oikealta puolelta jos haluat lisätä kankaaseen kiiltoa ja nurjalta, jos pidät mieluummin mattaisesta pinnasta.

Pellava kuivuu nopeasti!

Pellavavaatteita ei kannata pestä niin sanotusti varmuuden vuoksi, vaan vasta kun huomaat vaatteen olevan oikeasti likainen. Monesti käytön jälkeen riittää pelkkä tuuletus ja höyrytys. Yksittäiset tahrat voi kätevästi poistaa esimerkiksi sappisaippualla, eikä koko vaatetta tarvitse aina välttämättä pestä.

Vaatteen voi myös vaikkapa ripustaa henkarissa kylpyhuoneeseen suihkun ajaksi, jolloin suihkusta haihtuva kosteus tekee kevyen höyrytyksen puolestasi.


JALO LIVING VAATTEIDEN PESUOHJE : 

 • Hienopesu 40 asteessa
 • Käytä mietoja pesuaineita. Huuhteluaineeksi suosittelen vain pyykkietikkaa
 • Kevyt linkous
 • Älä käytä kuivausrumpua
 • Ravista ja oio vaate heti pesun jälkeen suoraksi
 • Kuivaus tasolla tai henkarissa
 • Kahden pisteen höyrysilitys kosteana
 • Säilytys henkarissa

HALUATKO ITSELLESI OMAN ILLAKON?

Tilaa alla olevalla tilauslomakkeella,

laita sähköpostia info@jaloliving.fi

tai soita Jonnalle 0408333485!

TILAA TÄSTÄ!

TILAUSLOMAKE  SEURAA MEITÄ SOMESSA

  @jaloliving  #jaloliving