Itselle räätälöityjä vastuullisia & eettisiä

Pellavavaatteita, asusteita ja kodintekstiilejä

Valmistetaan toiveesi ja tarpeesi huomioiden Hyvinkäällä tarkkaan valituista luonnonmateriaaleista

Sinulle valmistettua

Ajatonta kauneutta

Ihana, kaunis ja kestävä arki ihanissa luottovaatteissa ja -tekstiileissä.

Jalo on pieni palveleva kotimainen vaatemerkki ja ompelimo, joka on syntynyt halusta pukeutua kauniisti istuviin ja laadukkaisiin, mutta samalla kestävästi ja vastuullisesti valmistettuihin luottovaatteisiin. Vaatteisiin, jotka on valmistettu parhaista ja vastuullisimmista luonnonmateriaaleista. Vaatteisiin, jotka on valmistettu omalle vartalolle, omiin tarpeisiin ja omaan tyyliin sopiviksi ja jollaisia vaatekaapissaan ei tarvitse murehtia, ettei ole mitään ihanaa päällepantavaa. Toiveemme on toteuttaa sinun toiveesi ja valmistaa sinulle luottovaatteita ja kodintekstiilejä, jotka ovat tuomassa iloa, kauneutta ja ihania muistoja kaikenlaisissa elämäsi hetkissä.

Ihanaa, että olet löytänyt sivuillemme!

Miksi pellava?

Pellava on yksi harvoista tekstiilimateriaaleista, joka ei pelkästään kuluta luonnonvaroja, vaan tekee myös hyvää ympäristölle. Se on monipuolinen luonnonmateriaali, jonka kauneus ja mielettömät ominaisuudet ansaitsevat tulla nähdyksi. Siksi se on Jalon pääasiallinen materiaali.
Jalon tarina
Oletko koskaan miettinyt, miksi laadukkaiden, itselle sopivien ja vastuullisten vaatteiden löytäminen on niin hankalaa? Vastauksen etsiminen vei minut mennessään uudelle alalle ja Jalon yrittäjäksi.
Lue koko tarina
Kestävää kauneutta
Miten iloita kauniista vaatteista ja tavaroista kestävästi, ilman huonoa omaatuntoa?
Jalot arvot ja vastuullisuus
Previous
Next

Räätälöityjä pellavaunelmia

Toteutetaan toiveesi!

Voit valita tuotteesi mallistosta tai teettää unelmiesi vaatteet ja -tekstiilit mittatilaustyönä. Otamme mielellämme huomioon myös henkilökohtaiset mittasi ja toiveesi tuotteitasi valmistaessa.

Tuotteiden leikkuu ja valmistus toteutetaan niin, että jätettä syntyy mahdollisimman vähän. Säästämme leikkuujätteet ja hyödynnämme niitä esimerkiksi asusteiden valmistuksessa. Pellavamme ovat sertifioitua ja huippulaadukasta, vastuullisesti valmistettua eurooppalaista kangasta ja tuotteet valmistetaan pienessä ompelimossamme Hyvinkään laidalla uusiutuvalla energialla. Meille on tärkeää pitää huolta tuotteidemme koko elinkaaresta, joten tarjoamme palveluita myös silloin kun tuotteesi menee rikki tai ei enää sovi sinulle. Voit lukea lisää palveluistamme täältä.

Odotan innolla, mitä ihanaa saamme sinulle valmistaa!

Jonna Lehtonen, Jalon yrittäjä

Sivuston kuvat Minna Kaitajärvi, Maarit Hirvonen & Jonna Lehtonen | Mallit Valentina Jäspi, Petra Riikonen, Nina Nybonn & Tiina Ihajärvi

SEURAA TARINAAMME SOMESSA